Opleidingen

Maatwerk

Training

Hier vermelden we de sessies waar klanten het meeste naar vragen, maar bij de Youngworks Academy kan bijna alles in vorm en inhoud. Als het maar over jongeren en hun leefwereld gaat. Voor ons maatwerk maken we gebruik van ruim 20 jaar ervaring met jongeren als doelgroep, ons netwerk van experts en onze database met oneindig veel onderzoek en cases.

We doen maatwerk van klein tot groot. Enkele voorbeelden waar we trots op zijn:

– Toen Stichting Rutgers 50 jaar bestond gaven wij – o.a. voor Koning Willem Alexander – in een volgepakte Nicolaïkerk een seksquiz.

– Begin 2020 organiseerden wij voor Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ) het onderwijscongres TeamUp voor al hun, circa 1500, onderwijsprofessionals.

– Het complete docententeam van de Ring van Putten kreeg een jaar lang verschillende workshops die hen ondersteunden in hun onderwijsvernieuwing.

Wat je doelgroep, onderwerp of opleidingsbehoefte ook is; Youngworks heeft altijd een programma dat bij je past. Natuurlijk ook met verschillende online oplossingen. Neem vrijblijvend contact op voor inspiratie over de mogelijkheden. Er kan vaak meer dan je in eerste instantie denkt.

Voor wie
Iedereen

Vorm
Van lezing tot congres
Online en fysiek

Deelnemers
Ongelimiteerd

Wat levert het op?
Unieke ervaring voor je publiek en/of teams
Een leerervaring, volledig op maat voor jullie organisatie

Prijs
Op aanvraag

Vul hier je gegevens in

Over de Youngworks Academy

De Youngworks Academy vergroot je begrip van jongeren als doelgroep en leert je vaardigheden om dagelijks met ze om te gaan. We bieden inspiratiesessies, workshops en trainingen voor individuen, teams en organisaties. Alles kan wat betreft aantallen en vorm, online en offline, zolang het maar over jongeren en hun leefwereld gaat.