Vacature: Adviseur

Bart
21 december 2021

Over Youngworks
Youngworks is een adviesbureau, gespecialiseerd in jongeren als doelgroep. Wij maken organisaties succesvol door steevast het perspectief van jongeren in te nemen. Dit doen we al sinds 1999 met een kernteam van onderzoekers, adviseurs en trainers; en met een uitgebreid netwerk, van wetenschappers tot designers. Wij werken veel voor klanten in het onderwijs, arbeidsmarkt, leefstijl en media/cultuur. Stuk voor stuk belangrijke invloedssferen waarmee jongeren hun eigen toekomst, en die van ons, vormgeven.

Rol
We zijn op zoek naar een Adviseur. Je hebt in die functie een tweeledige rol:

  1. Adviseren van klanten (in gesprek en geschreven) hoe ze succesvol kunnen worden met jongeren. Hierbij baseer je je op doelgroepinzichten, kennis van de markt en begrip van hun organisatie.
  2. Begeleiden van teamsessies bij de klant om problemen te verdiepen, oplossingen te verzinnen of advies te implementeren. Je maakt hierbij gebruik van verschillende modellen en werkvormen.

Wij werken voor onze klanten in wisselende kleine teams van twee tot drie personen. In deze rol ben je voornamelijk actief in de onderwijs- en arbeidsmarkt.

Profiel
De adviseur die Youngworks zoekt:

  • heeft minimaal 5 jaar werkervaring bij een advies- of marketingbureau in een vergelijkbare rol;
  • heeft ervaring met onderwijs- en/of arbeidsmarkt (keuzeproces jongeren);
  • is analytisch sterk: kan goed een rode draad ontdekken, koppelen aan bestaande kennis/kaders en deze scherp verwoorden;
  • kan goed schrijven: je bent in staat om je ideeën en gedachten goed op te schrijven in toegankelijk en activerend taalgebruik;
  • beheerst verschillende modellen en werkvormen voor sessies met klanten (teams);
  • kan zelfstandig omgaan met klanten en weet te overtuigen in sessies;
  • heeft een ondernemend karakter.

Aanbod
Je gaat werken bij een bureau dat autonomie hoog in het vaandel heeft staan. We streven naar een gezonde balans tussen jouw leven, de opdrachten van onze klanten en het belang van ons bureau. We hebben een ondernemende cultuur, iedereen bij Youngworks wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jongeren. Zij zijn de vormgevers van onze toekomst.

Ons kantoor zit onder de oudste studentenflat in het centrum van Amsterdam, maar je hebt de vrijheid om het grootste deel van de tijd te werken waar je wilt. Wij werken taakgericht en je deelt zelf je tijd in. Naast werk aan klanten heeft iedereen een persoonlijk project met jongeren, waarin je direct een bijdrage levert aan hun ontwikkeling. Uiteraard ontvang je een marktconforme beloning.

Interesse?
Stuur vóór 21 januari 2022 een mail met je motivatie en CV naar bart@youngworks.nl

Ook interessant voor jou