Vacature: Onderzoeker

Youngworks
12 juli 2022

Over Youngworks
Youngworks is een adviesbureau, gespecialiseerd in jongeren als doelgroep. Wij maken organisaties succesvol door steevast het perspectief van jongeren in te nemen. Dit doen we al sinds 1999 met een kernteam van onderzoekers, adviseurs en trainers; en met een uitgebreid netwerk, van wetenschappers tot designers. Wij werken veel voor klanten in onderwijs, arbeidsmarkt, leefstijl en media/cultuur. Stuk voor stuk belangrijke invloedssferen waarmee jongeren hun eigen toekomst, en die van ons, vormgeven.

Vacature onderzoeker

We zijn op zoek naar een onderzoeker met 0-3 jaar werkervaring. In deze rol voer je zelfstandig onderzoek uit onder jonge doelgroepen (en hun omgeving), formuleer je inzichten en schrijf je deze bondig op in rapportages. De focus in onze methodieken ligt op kwalitatief en co-creatie onderzoek: face-2-face (interviews, groepsgesprekken) en online (zoom-interviews, communities). Daarbij kun je (kwantitatieve) data interpreteren.

Wij werken voor onze klanten in wisselende kleine teams, samengesteld uit onderzoekers, adviseurs, trainers en/of externe disciplines. Daarbij werken we in actieve werkvormen met onze klanten en in co-creatie met jongeren.

Jouw profiel
Voor deze functie zoeken we iemand met deze kenmerken:

  • een afgeronde universitaire master of research master in de sociale wetenschappen;
  • 0-3 jaar werkervaring als onderzoeker (bij voorkeur bij een bureau);
  • analyseren: je kan goed een rode draad ontdekken, koppelen aan bestaande kennis/kaders en deze scherp verwoorden;
  • schrijven: je kan het advies zo opschrijven dat klanten het direct begrijpen, ook als ze niet bij het proces betrokken waren.

Ons aanbod

Je gaat werken bij een bureau dat autonomie hoog in het vaandel heeft staan. We streven naar een gezonde balans tussen jouw leven, de opdrachten van onze klanten en het belang van ons bureau. Als ondernemende professionals deel je dan ook zelf je week in. Verder hebben we een ondernemende cultuur; iedereen bij Youngworks wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jongeren. Check hier ons team.

Ons kantoor is in het centrum van Amsterdam, maar je hebt de vrijheid om een deel van de tijd te werken waar je wilt. We bieden een marktconforme beloning, en een afwisselende baan waarin je tegelijkertijd bijdraagt aan de ontwikkeling van jongeren.

 

Interesse?
We zoeken iemand die zo snel mogelijk kan starten. Stuur vóór 14 augustus een mail met je motivatie en je CV naar bart@youngworks.nl

We zien ernaar uit om van je te horen!