#15 influencers uitgelicht: Jesse Hoefnagels

Youngworks
6 mei 2019

Muzikanten en TV-personalities hebben plaatsgemaakt voor online boegbeelden: influencers zijn de ‘sterren’ van nu. Via social media voorzien zij volgers – of fans – van prikkelende content. Influencers kenmerken zich door een unieke stijl of specifieke visie op uiteenlopende gebieden: sport, beauty, events, kunst etc. Vanuit hun passie vormen zij een inspiratiebron, zorgen zij voor amusement of maken zij een statement. Natuurlijk kennen we Enzo Knol en Kylie Jenner. Maar wie zijn die talloze andere sterren van nu?  Fil (16) wees ons deze maand op: Jesse Hoefnagels. 

Wie is het?
Jesse Hoefnagels is een jonge videomaker die sinds 2017 veel op YouTube te vinden is. Hij maakt muziekvideo’s en humoristische filmpjes. Hij stapt buiten zijn comfort zone en heeft een goede smaak voor rapmuziek.

Hoe of waarin inspireert hij jou?
Hij gebruikt heel veel humor en edit zijn videos op een leuke, chaotische manier. Verder maakt het hem niet uit wat andere mensen vinden, wat ik erg inspirerend vind.

Wat is jouw top 3 van filmpjes van die je wilt delen met wie hem niet kent?

Ik vind alle vragenrondjes van Jesse echt geweldig.

  1. Jesse vragenrondje samen met Dylan

2. Vragenrondje met Stefan de Vries

3.  Vragenrondje met Bram Krikke

En wat vind je soms misschien wel een beetje irritant aan hem?
Het inconsequent uploaden. Soms uploadt hij 2 keer per week en dan ineens 2 weken niet en dat is echt vervelend. Ik wil constant filmpjes van hem zien.

Welke invloed heeft hij volgens jou op de Nederlandse jongerencultuur?
Omdat hij zich zo los gedraagt en het hem niet uitmaakt wat anderen van hem vinden, ben ik dat ook gaan doen. Ik denk dat hij zo ook anderen beïnvloedt.

Waar kunnen we deze influencer volgen?
Op YouTube en Instagram