Communiceren in corona-tijd

James Smith
28 oktober 2020

Onderwijs volgen en geven via een online scherm; het is karig en verre van ideaal. Dat zeggen studenten en docenten. Het is voor studenten moeilijker om zich te concentreren en om vragen te stellen. En docenten vragen zich vaak af of ze tegen een muur aan het praten zijn … En dan ontbreken de informele momentjes tussendoor, in de wandelgang, bij het koffiezetapparaat. Interacties die zo belangrijk zijn voor de betrokkenheid en motivatie.

Hoe houd je contact met studenten in corona-tijd? Hoe voer je bijvoorbeeld een SLB-gesprek via videobellen? Veel elementen gaan terug naar gespreksvoering. Youngworks biedt met FactorVeermans samen de training ‘Communiceren met jongeren’ aan. En nu ook online. Mét jongerenacteurs, praktische tips, veel interactie en gelegenheid om zelf te oefenen.

 

Meer weten?

Leer jongeren beter begrijpen en bereiken!

Er zijn in Nederland zo’n 3 miljoen jongeren tussen de 10 en 25 jaar. Welke jongeren vormen jouw jonge doelgroep? In de eerste cursus van de Youngworks Online Academy genaamd Basisopleiding Jongeren als doelgroep ga je deze vraag vanuit de belevingswereld van jongeren beantwoorden

– Met de opgedane kennis ga je jouw jonge doelgroep nog beter begrijpen.
– We bieden input en opdrachten die je helpen bij het reflecteren op jouw strategie en aanpak richting jongeren.
– Je ontwikkelt nieuwe ideeën en invalshoeken om jongeren nog beter te bereiken.

NIEUW: Youngworks online academy voor professionals