Jongeren over duurzaamheid

Youngworks
4 februari 2019

Door de klimaatspijbelaars is het thema jongeren & duurzaamheid momenteel volop in beeld. Wij zijn oprecht benieuwd hoeveel jongeren donderdag in Den Haag samenkomen. Dat duurzaamheid leeft onder jonge mensen zien we volop.

Onlangs dachten we vanuit Youngworks samen met 25 duurzaam geëngageerde jongeren , in opdracht van vereniging Achmea, een dag na over de verantwoordelijkheid van Nederlandse bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Want volgens de jongeren is het duidelijk; the time is now om in actie te komen en verantwoordelijkheid te nemen!

Aan het eind van de dag vroegen we de deelnemers wat zij bedrijven en organisaties in Nederland willen meegeven over hun verantwoordelijkheid in het redden van onze planeet.

Deze jongeren denken ook graag met jou mee. Nieuwsgierig wat we in beweging kunnen brengen binnen jouw organisatie, in het licht van duurzaamheid? We horen graag van je! Neem contact op met Yvonne van Sark.

 

 

 

Leer jongeren beter begrijpen en bereiken!

Er zijn in Nederland zo’n 3 miljoen jongeren tussen de 10 en 25 jaar. Welke jongeren vormen jouw jonge doelgroep? In de eerste cursus van de Youngworks Online Academy genaamd Basisopleiding Jongeren als doelgroep ga je deze vraag vanuit de belevingswereld van jongeren beantwoorden

– Met de opgedane kennis ga je jouw jonge doelgroep nog beter begrijpen.
– We bieden input en opdrachten die je helpen bij het reflecteren op jouw strategie en aanpak richting jongeren.
– Je ontwikkelt nieuwe ideeën en invalshoeken om jongeren nog beter te bereiken.

NIEUW: Youngworks online academy voor professionals