Leer in een halve dag alles over young professionals

Youngworks
3 maart 2024

YoungCapital NEXT, Youngworks en The Recharge Club hebben de handen ineengeslagen en organiseren op 31 mei 2024 een event over samenwerken met young professionals – een groep mensen die onmisbaar is voor de toekomst van jouw organisatie. Young professionals zijn schaars, ze hebben de jobs voor het uitkiezen. Hoe kun je ze boeien en binden aan jouw organisatie? Door je te verdiepen in hun wereld. 

Geen bedrijf kan zonder young professionals. Maar hoe ga je met ze om? Wat zoeken ze precies? Tijdens dit event geven we (HR) managers inzicht in de wereld van nieuwe generaties. We laten je zien wat je kunt doen om beter bij ze aan te sluiten, zodat je straks een club bent waar ze bij willen horen.

Het event bestaat uit presentaties en gesprekken. Met experts. Met elkaar. Met young professionals – want wie kan je beter vertellen wat young professionals willen dan zijzelf? Er is ruimte om te ontdekken, om te leren, om vragen te stellen. Na dit event heb je de volgende kennis opgedaan:

  • inzicht in nieuwe generaties
  • bewustwording van jouw rol als (HR) manager/werkgever
  • onderzoeksresultaten en concrete tips voor omgang met young professionals

Het event vindt plaats op 31 mei bij PLNT in Leiden. Het  programma duurt een halve dag. We trappen af om 15.00 en zijn klaar om 18.00 uur. Bekijk het hele programma. 

We kijken er heel erg naar uit om je te zien!