Lunchen en leren met Youngworks: Generatie Z op de werkvloer

Youngworks
9 januari 2024

Donderdag 25 januari organiseerden we een webinar genaamd Generatie Z op de werkvloer. Bijna 140 professionals meldden zich aan voor dit webinar. Graag willen we jou ook de mogelijkheid geven om het webinar terug te kijken. 

Over het webinar

Een nieuwe generatie jonge medewerkers stroomt in op de arbeidsmarkt: Generatie Z! Ben jij teamleider, manager, praktijkopleider of HR-professional? Dan is deze webinar zeker iets voor jou!

In dit webinar gaan we dieper in op de behoeften van de jongste generatie medewerkers die momenteel de werkvloer betreedt: Generatie Z! Deze jongeren – geboren tussen 2001 en 2015 – brengen kansen én uitdagingen met zich mee. Er wordt van alles gezegd en geschreven over hoe deze generatie zich beweegt op de werkvloer. Tegelijkertijd hebben we te maken met veel krapte en is goed en gemotiveerd personeel schaars. Het begeleiden van jonge medewerkers kan daardoor aardig veeleisend zijn.
In dit webinar geven we je een tipje van de sluier. Maak kennis met de belangrijkste behoeften van jonge medewerkers. En leer hoe je hier als leidinggevende op in kunt spelen.

Gepresenteerd door Yvonne van Sark, Rutger van den Berg en James Smith.

Vul onderstaand formulier in en ontvang de opname van dit webinar in je inbox.