Puberbrein binnenstebuiten

Huub Nelis & Yvonne van Sark

Het boek Puberbrein binnenstebuiten (geheel vernieuwde editie in 2019, meer dan 100.000 verkochte exemplaren) maakt inzichtelijk hoe jongeren zich tussen hun 10e en 25e ontwikkelen, en toont aan waarom ze juist dán behoefte hebben aan duidelijke grenzen en goede begeleiding.

Over het boek

In 2009 verscheen de eerste editie van het boek Puberbrein binnenstebuiten van Huub Nelis en Yvonne van Sark. Inmiddels zijn we vele herdrukken verder, is het boek al meer dan 100.000 keer verkocht en is het boek een gewaardeerd standaardwerk voor veel ouders en professionals.

Tien jaar na de eerste editie, in 2019, maakten we een geheel bijgewerkte versie. Want de jongerenwereld blijft immers in beweging. In ‘Het nieuwe puberbrein binnenstebuiten’ vind je alles wat je als ouder, opvoeder, docent of hulpverlener wilt weten over hoe het brein van jongeren nu precies werkt.

In deze editie lees je de laatste cijfers en ontdek je de nieuwste inzichten. Met speciale aandacht voor de grootste risicofactoren voor pubers van dit moment: stress en slaap. Dit boek biedt ouders, docenten, hulpverleners, beleidsmakers en marketeers een uniek kijkje in de belevingswereld van tieners