Talent binnenstebuiten

Huub Nelis & Yvonne van Sark

Talent binnenstebuiten is hét boek over het stimuleren en ontdekken van talenten bij kinderen en jongeren tussen de 10 en 25 jaar. Interessant voor ouders, docenten, stagebegeleiders, leermeesters, mentoren en managers.

Alleen als e-book verkrijgbaar

Over het boek

Talent binnenstebuiten van jongerenspecialisten Huub Nelis en Yvonne van Sark is hét boek over het stimuleren en ontdekken van talenten bij kinderen en jongeren tussen de 10 en 25 jaar. Steeds meer ouders en docenten worstelen met de vraag hoe je omgaat met de talenten van kinderen en jongeren. Hoe ontdek je wat echt bij iemand past? En hoe zorg je er vervolgens voor dat iemands talenten ook ontwikkelen?

Huub Nelis en Yvonne van Sark leggen in dit boek uit wat talent is, hoe je het kunt opsporen en kunt zorgen dat je het ontwikkelt. Ze delen in interviews vele voorbeelden van talentontwikkeling, binnen en buiten de onderwijssetting. En natuurlijk komen ook jonge getalenteerde mensen zelf aan het woord.

Ontdek de potentie van ieder kind, stimuleer de talenten van leerlingen en studenten. Interessant voor ouders, docenten, stagebegeleiders, leermeesters, mentoren en managers.