Nu ook als audioboek: Puberbrein binnenstebuiten

Youngworks
5 juni 2023

Puberbrein binnenstebuiten – het boek van Huub Nelis en Yvonne van Sark dat al meer dan 100.000 keer (!) verkocht is – is nu ook verkrijgbaar als audioboek. Voor wie liever luistert dan leest… Huub en Yvonne spraken de teksten grotendeels zelf in. In bijna 14 uur leer jij wat jongeren beweegt en hoe je ze in beweging krijgt.

“Heel erg leuk om onze eigen teksten in te spreken. En we hopen natuurlijk dat het verhaal zo zijn weg naar nog meer mensen vindt.” – Yvonne

Het audioboek Puberbrein binnenstebuiten

Het audioboek Puberbrein binnenstebuiten is o.a. te luisteren via Storytel. Klik hier om meteen naar het audioboek te gaan. 

Meer over het Puberbrein binnenstebuiten

In 2009 verscheen de eerste editie van het boek Puberbrein binnenstebuiten van Huub Nelis en Yvonne van Sark. Inmiddels is het boek al meer dan 100.000 keer verkocht en is het boek een gewaardeerd standaardwerk voor veel ouders en professionals.

Tien jaar na de eerste editie, in 2019, maakten we een geheel bijgewerkte versie. Want de jongerenwereld blijft immers in beweging. In ‘Het nieuwe puberbrein binnenstebuiten’ vind je alles wat je als ouder, opvoeder, docent, hulpverlener of professional met jongeren als doelgroep wilt weten over hoe het brein van jongeren nu precies werkt. Klik hier voor meer informatie.