Gratis kaarten voor Young Impact Night

Youngworks
11 april 2024

Sinds de oprichting van Young Impact is Youngworks al trotse partner. Sinds die tijd zijn tienduizenden jongeren geactiveerd om iets voor een ander te doen, impact te maken, en daar zijn we ontzettend trots op!

Om dit bijzondere partnership te vieren, willen we graag iets terugdoen voor onze volgers. Daarom geven we 50 kaarten (25 x 2 kaarten) weg voor de Young Impact Night op 4 juni in Ahoy. Tijdens deze speciale avond zullen artiesten zoals Rita Ora, Numidia en Bizzey  optreden én hun persoonlijke verhalen delen. Het belooft een inspirerende en onvergetelijke avond te worden!

Wees er snel bij, want op = op. Vul het formulier onderaan deze pagina in om samen met bijvoorbeeld een collega of vriend jouw gratis kaarten te bemachtigen. We kijken uit naar dit prachtige evenement. Wie weet zien we elkaar daar! Meer weten over onze samenwerking? Scrol dan door.

Meer over de Young Impact Night

Young Impact Night is een uniek en impactvol concert met niemand minder dan Rita Ora, Son Mieux, Bizzey, Kraantje Pappie en meer! Bereid je voor op een avond vol spectaculaire shows en persoonlijke verhalen. De deuren gaan open om 18.30. 

Onze samenwerking met Young Impact

Jongeren aan het woord over hun Maatschappelijke Diensttijd bij Young Impact schoolbord

Jongeren aan het woord over hun Maatschappelijke Diensttijd bij Young Impact

MDT staat voor maatschappelijke diensttijd. In zo’n MDT-project volgen jongeren workshops van Young Impact en lessen op school om zich voor te bereiden op challenges waarin ze iets goeds doen voor een ander.

Youngworks is als onderzoekspartner betrokken bij de MDT-projecten op verschillende scholen om te monitoren en evalueren wat de succesfactoren en kansen voor verbetering zijn binnen het project.

young impact onboarding casus

Basisopleiding Jongeren als doelgroep als middel voor onboarden team Young Impact

‘Ik dacht dat ik jongeren kende, ik ben zelf nog redelijk jong. Maar tijdens de cursus dacht ik vaak: wow, zo heb ik er nog nooit naar gekeken. Heel waardevol!’

Sinds enige tijd maakt Young Impact ook gebruik van het Academy-aanbod van Youngworks.

De Basisopleiding Jongeren als doelgroep is een vast onderdeel van de onboarding: alle nieuwe medewerkers volgen de online cursus tijdens hun inwerkprogramma.

Helaas zijn alle kaarten vergeven.

Wil je er alsnog bij zijn dan kun je hier tickets kopen!