Youngworks

Succes met jongeren

Over ons

Wat wij doen, met jongeren

Youngworks is een adviesbureau, gespecialiseerd in jongeren als doelgroep. Wij maken organisaties succesvol door steevast het perspectief van jongeren in te nemen. Dit doen we al sinds 1999 met een kernteam van onderzoekers, adviseurs en trainers; en met een uitgebreid netwerk, van wetenschappers tot designers. Wij werken veel voor klanten in het onderwijs, arbeidsmarkt, leefstijl en media/cultuur. Stuk voor stuk belangrijke invloedssferen waarmee jongeren hun eigen toekomst, en die van ons, vormgeven.

Over ons

Expertise

Nieuws

Cases

Naar alle cases

Partners

Young Impact
Young Impact helpt jongeren de wereld verbeteren op een manier die bij hen past. Wij helpen Young Impact met onderzoek, strategie en training.

Lees meer

Favela street
In ons kantoor is ook Favela Street van oud-collega Roxanne Hehakaija gehuisvest. Wij leren van hun interactie met jongeren, zij van onze aanpak.

Lees meer

Henry Handsome
Onder de noemer ‘Young & Handsome’ maken we samen met designbureau Henry Handsome merken en middelen voor jonge doelgroepen. Youngworks levert de inzichten, Henry Handsome de creativiteit.

Lees meer

JINC
Wij zijn lid van het eerste uur van JINC.  Met snuffelstages en het coachen van jonge studiekiezers dragen we bij aan hun belangrijke missie: jongeren op weg helpen naar werk.

Lees meer