expertise

Onderwijs

Een groot deel van hun jeugd brengen jongeren door op school. Tijdens de lockdown werd meer dan eens duidelijk hoe belangrijk fysiek onderwijs is. Jongeren misten het contact met leeftijdsgenoten en docenten. Velen hadden moeite met het online thuisonderwijs.

Onderwijs vormt een belangrijke basis voor de ontwikkeling van jongeren. Het vergroot hun kansen op een mooie toekomst. Hoe help je jongeren bij het maken van hun studiekeuze? Hoe zorg je ervoor dat je jongeren bereikt met de communicatie over je school of opleiding? Hoe stem je de voorlichting af op behoeften van jongeren en hun ouders? Hoe zorg je ervoor dat je opleiding weer groeit? Hoe houd je je klas gemotiveerd?

Al jarenlang zetten wij onze expertise in op deze en andere vraagstukken van onderwijsinstellingen. Talloze gesprekken met jongeren uit alle delen van het land, van praktijkonderwijs tot master, leverden een schat aan inzichten en adviezen op die we graag met jou delen.

Wij vinden het belangrijk dat jongeren weloverwogen keuzes kunnen maken tijdens hun schoolloopbaan. Dat ze toegang hebben tot begrijpelijke informatie, dat voorlichting aansluit bij hun behoeften, dat de communicatie kraakhelder is, dat ze daadwerkelijk in actie kunnen komen en keuzes maken die bij hen passen. Juist dáárom is onderwijs onze expertise.

Cases Onderwijs

Naar alle cases