Opleidingen

Basisopleiding Jongeren als doelgroep

Wat iedereen moet weten die jongeren als doelgroep heeft.

Individuele opleiding

Wat kun je verwachten?

Er zijn zo’n 3 miljoen jongeren tussen de 10 en 25 jaar. Welke jongeren vormen jouw jonge doelgroep? Vanuit de belevingswereld van jongeren ga je samen met een kleine groep andere professionals deze vraag beantwoorden. Na deze opleiding begrijp je veel beter wie jouw jonge doelgroep echt is, kan je de juiste selectie maken in relatie tot je doel en heb je een strategische basis staan.

Je verdiept je o.a. in het puberbrein, hun proces van identiteitsontwikkeling, generatiekenmerken en verkent de invloed van het milieu waarin ze opgroeien. Deze kennis van vormende krachten in het leven van jongeren is een voorwaarde om jongeren als doelgroep te doorgronden én te raken. We baseren ons hierbij op jongerenonderzoek, wetenschappelijke expertise en 20 jaar ervaring van ons bureau. Meer weten over ons werk? Bekijk onze cases. 

De opleiding bestaat uit een e-learning van circa drie uur met een persoonlijk werkblad. De cursus is te doorlopen in een dagdeel of tussendoor wanneer je tijd hebt. Naast het werkmateriaal ontvang je ook het 80 pagina’s tellende e-book over Gen Z of Generatie Zelf zoals wij ze noemen.

Meer weten of de cursus aanschaffen? Ga naar jongerenalsdoelgroep.nl

Leuke nieuwe inzichten opgedaan over jongerenculturen en nieuwe terminologie. Bovendien is de positieve en enthousiaste houding van de trainers zeker online ook van doorslaggevende betekenis om de energie/ inspiratie hoog te houden. Je zit toch maar thuis alleen achter je schermpje.”

Riël Lamur, Adviseur Onderwijsmarketing, Universiteit Utrecht

Het is een gedegen opleiding, er zit veel theoretische basis in. De manier waarop jullie het benaderen biedt inspiratie, net als de verwerkingsopdrachten. Die geven de kans tot nadenken, interpreteren en verwerken. 

Manon Schrijnemaekers, Adviseur Instroom en aansluiting techniek, Windesheim 

Voor wie is de Basisopleiding Jongeren als Doelgroep?

In principe voor iedereen die jongeren als doelgroep heeft. Zoals:

  • marketeers;
  • communicatieprofessionals;
  • HR-professionals;
  • beleidsmakers.

Wat levert het op?

  • Met de opgedane kennis ga je jouw jonge doelgroep nog beter begrijpen.
  • We bieden input en opdrachten die je helpen bij het reflecteren op jouw strategie en aanpak richting jongeren.
  • Je ontwikkelt nieuwe ideeën en invalshoeken om jongeren nog beter te bereiken.

 

 

Vorm

Online cursus, inclusief werkmateriaal en e-book Generatie Zelf (80 pagina’s).

195,- ex. BTW per deelnemer.

Meer weten over de cursus of wil je meteen starten? Ga naar jongerenalsdoelgroep.nl

Bij meerdere deelnemers van dezelfde organisatie bieden we korting. We bieden deze cursus ook in company aan voor teams met collega’s. Interesse daarvoor? Vul dan hieronder je gegevens in.

Vragen over de (online) Basisopleiding Jongeren als Doelgroep? Vul hier je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over de Youngworks Academy

De Youngworks Academy vergroot je begrip van jongeren als doelgroep en leert je vaardigheden om dagelijks met ze om te gaan. We bieden inspiratiesessies, workshops en trainingen voor individuen, teams en organisaties. Alles kan wat betreft aantallen en vorm, online en offline, zolang het maar over jongeren en hun leefwereld gaat.